Child Abuse and Neglect Prevention Project Team: Student Training

November 21, 2014 2:00 p.m. – 3:30 p.m.

"You must be the change you wish to see in the world."—Mahatma Gandhi

Desired Outcomes:

By the end of this session participants will have:

- Learned the charge of the team
- Understood the deliverables
- Planned next steps for our work together

AGENDA

TIME	WHAT	HOW	WHO
2:00 – 2:10 p.m. (10 minutes)	Welcome Review the outcomes and agenda	Present	Laura Newton
2:10 -2:20 (10 minutes)	Let's meet each other	Share	Jennifer Hitchcock
2:20 - 2:30 a.m. (10 minutes)	Addressing the challenges in the rising incidence of abuse and neglect of children	Share Clarify	Susanne Shook
2:30 – 2:50 p.m. (20 minutes)	Health Curriculum Review	Share Clarify	Cara Grant
2:50 – 3:05 p.m. (15 minutes)	Current School Counseling Lessons	Share Discuss	Jennifer Hitchcock
3:05 – 3:20 p.m. (15 minutes)	How are we going to get the job done?	Share Clarify Determine	Laura Newton
3:20 - 3:30 p.m. (10 minutes)	Identify next steps	Determine	Laura Newton

Action Items

Who	What	Status