Wednesday, March 14, 2018 - continued

 

Bell Schedule:

 

Period 1 -  7:45 - 8:25 (40 mins)

Period 2 -  8:30 - 9:05 (35 mins) No announcements

Period 3 - 9:10 - 9: 45 (35 mins)

Announcement - Make announcement at 9:45 for students participating to meet in the bus zone in front of the school.

Protest front of school – 10:00 - 10:30 (30 mins)

Period 4 - 10:35 - 11:15 (40 mins)

Period 5 - 11:20 - 12:05 (45 mins)

Period 6 - 12:10 - 12:55 (45 mins)

Period 7 – 1:00 -  1:40 (40 mins)

Period 8 - 1:50 -   2:30 40 mins)